18 studenți de la Academia de Poliție, în practică la IPJ Neamț

De luni, 11 iulie, timp de 4 săptămâni, 18 de studenţi de la Academia de Poliţie ,,Alexandru Ioan Cuza,, Bucureşti îşi vor aprofunda noţiunile teoretice în cadrul structurilor operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Județean (IPJ) Neamţ, precum şi la poliţiile municipale şi orăşeneşti.

15 băieţi şi 3 fete, din anul I, II şi III, au fost primiţi la sediul IPJ Neamţ de către conducerea inspectoratului, care le-a transmis un mesaj de bun venit, curaj, atenţie şi răbdare pentru a deprinde calităţile unui bun profesionist.

sursa foto: IPJ Neamț

,,Bazele cunoștințelor deprinse în această perioadă sunt extrem de importante în activitatea pe care o veți desfășura după finalizarea studiilorFiți curioși și acordați atenție celor din jurul vostru.’’, le-a  transmis cms.șef. Osoianu Iulian Mihai, studenților aflați în practică la IPJ Neamţ.

Fiecare elev a fost repartizat unui tutore profesional, care are rolul de a-l îndruma pe întreaga perioadă a desfăşurării stagiului de practică, astfel încât cunoştinţele teoretice şi practice deprinse, să fie valorificate de către viitorii poliţişti în cadrul examenelor din perioada studenţiei, dar mai ales în viitoarea carieră.

Mult succes în activitatea teoretică şi practică!

Vezi mai multe știri pe Ziar Targu Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate