3 posturi de soldați-gradați profesioniști, disponibile în Neamț

La nivel național sunt disponibile un total de 2627 locuri pentru soldați-gradați profesioniști, dintre care 3 în județul Neamț, informează Centrul Militar Județean Neamț.

Pentru locurile disponibile la nivelul județului Neamț candidaţii se vor prezenta pentru înscriere direct la unitatea beneficiară (Baza 3 Logistică „Zargidava” Roman, str. Prof. Dumitru Mărtinaș, nr. 2, municipiul Roman, telefon 0233741401).

Pentru locurile scoase la concurs în alte județe, vă puteți înscrie la sediul Biroul informare-recrutare din cadrul Centrului Militar Judeţean Neamț.

Condiţiile şi criteriile de recrutare pot fi consultate aici: https://www.recrutaremapn.ro/sgp.php.

Recrutarea și selecția candidaților se desfășoară conform următorului calendar:

– 07.05 – 03.06.2024: perioada de înscrierea candidaților;

– 13.05 – 07.06.2024: susținerea probelor de selecție;

– 20.05 – 14.06.2024: efectuarea examinării medicale – participă doar candidații declarați „Admis” la probele de selecție;

– 02.07.2024 – termenul final de întocmire a dosarelor de candidat;

-11.07.2024 – repartizarea pe unități, arme/servicii/specialități militare a candidaților – etapa I;

Ministerul Apararii Nationale, Romania – www.mapn.ro rămâne unul dintre cei mai siguri angajatori din țara noastră, stabilitatea locului de muncă în această instituție reprezentând un argument decisiv pentru o astfel de opțiune de viață.

Pentru că înțelegem că din punct de vedere profesional, vocația pentru armată trebuie să se sprijine și pe componenta de venit salarial, prezentăm mai jos veniturile lunare posibil a fi realizate în luna mai 2024 (net: soldă și normă de hrană) ale soldaților/gradaților profesioniști, într-o simulare care are în vedere aplicarea nivelului maxim al prevederilor OUG nr.26/2024 și care pot fi majorate corespunzător drepturilor salariale acordate în funcție de condițiile individuale în care își desfășoară activitatea:

– Cel mai mic venit lunar net al unui soldat profesionist la momentul angajării: 4.399 lei (format din soldă lunară netă în valoare de 3.345 lei și valoarea normei de hrană de 1.054 lei);

– Cel mai mare venit lunar net al unui soldat/gradat profesionist: 5.765 lei (format din soldă, lunară netă în valoare de 4.711 lei și valoarea normei de hrană de 1.054 lei);

– Media venitului lunar net al unui soldat/gradat profesionist: 5.082 lei (format din soldă lunară netă în valoare de 4.082 lei și valoarea normei de hrană de 1.054 lei).

Nu sunt de neglijat drepturile privind norma de echipare, indemnizațiile de transport, de chirie, de detașare, de misiune, decontare transport concediu de odihnă, decontare contravaloare voucher de vacanță, decontare tratament ambulatoriu și servicii medicale etc., specifice instituțiilor din sistemul de apărare națională, ordine publică și securitate națională. De asemenea, este în curs de reglementare modul de aplicare a unei majorări a soldei de funcție de până la 30% pentru personalul angajat în unități aflate în proces de menținere și consolidare a capacității operaționale.

Informații suplimentare puteți obține de la personalul recrutor care vă stă la dispoziție în timpul programului de lucru la Biroul informare-recrutare din cadrul Centrului Militar Județean Neamț, în municipiul Piatra Neamț, strada Durăului nr. 9 sau la numerele de telefon 0233213886, 0732560973 sau prin email la adresa [email protected].

Sursa: Centrul Militar Județean Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate