30 de cupluri de aur din Târgu-Neamț, sărbătorite de administrația publică locală

Vineri, 8 septembrie, de Ziua orașului Târgu-Neamț, la sediul primăriei a avut loc o festivitate dedicată celor mai rezistente și iubitoare cupluri din urbea de sub Cetate. 30 de cupluri care și-au unit destinele cu jumătate de secol în urmă au fost sărbătorite cu multă emoție și apreciere din partea Primăriei orașului.

Primarul Daniel Harpa și viceprimarul Vasile Apopei au fost prezenți la eveniment, onorând cuplurile de aur din anul 2023. Acești eroi ai iubirii au trecut prin multe împreună, rămânând uniți în fața greutăților vieții.

Festivitatea a fost plină de momente emoționante. Soții au depănat amintiri trăite în cei 50 de ani petrecuți împreună, au schimbat impresii și au făcut fotografii care vor rămâne ca o amintire prețioasă a acestei zile speciale.

Părintele Viorel Laiu de la Catedrala Adormirea Maicii Domnului a oficiat o slujbă de mulțumire și i-a binecuvântat pe seniorii care sărbătoreasc anul acesta nunta de aur.

Primarul Daniel Harpa a subliniat importanța evenimentului: „Este un moment emoționant pentru mine. Având în vedere diferența de vârstă, pentru mine toți cei prezenți aici sunt ca și părinții mei. Mă bucur că am văzut fericire pe fața acestor seniori și îi asigur de tot respectul meu. Le doresc să fie sănătoși atât ei cât și familiile lor, la mulți ani!”.

Seniorii care au reușit admirabila performanță de a conviețuit în armonie o jumătate de secol au primit Diploma de Aur, flori, tort și o  sumă de bani din partea administrației publice locale- singura modalitate de a recunoaște contribuția adusă la dezvoltarea comunității orașului Târgu-Neamț, cât și respectul și prețuirea față de acești cetățeni,

Evenimentul a demonstrat respectul și prețuirea pentru vârstnici în comunitatea locală și a fost un prilej de a reflecta asupra importanței și valorii căsniciei în societatea de astăzi.

Vezi mai multe știri pe Ziar Targu Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate