34 de ani de Har Divin: Păstorul dedicat al Parohiei Bicaz Chei, Preotul Căpățână Constantin

De 34 de ani, enoriașii parohiei din Bicaz Chei au fost binecuvântați să aibă în mijlocul lor un păstor dedicat, a cărui prezență a fost ca un chip scos parcă din paginile cărților de rugăciuni. În această lungă perioadă, Preotul Căpățână Constantin a trăit fiecare clipă alături de comunitatea sa, împărtășind bucuriile și suferințele lor.

A fost un preot aspru când situația a impus-o, fiind o voce puternică în momentele dificile, dar totodată, a știut să fie blând și alinător în clipele de nevoie. A intrat în casele fiecărui credincios cu inimă deschisă și a adus vestea bună, devenind un reper în viața spirituală a comunității. Cu fiecare sărbătoare, glasul său a răsunat în Bicaz Chei, împărtășind învățămintele prețioase din cărțile sfinte.

Acum, întreaga comunitate dorește să-i transmită preotului Căpățână Constantin recunoștința și aprecierea pentru întreaga sa slujire timp de 34 de ani. Fiecare enoriaș își va aduce aminte de momentele de învățătură, de rugăciune și de apropiere spirituală.

Cu inima deschisă și plini de recunoștință, locuitorii Bicaz Chei îi doresc multă sănătate și ani de pensie mulți și liniștiți .

Preotul Căpățână Constantin va fi întotdeauna primit cu brațele deschise, iar amintirea sa va rămâne vie în sufletele celor pe care i-a ghidat și i-a însoțit pe calea credinței.

sursa foto: Elena Capatina

Vezi mai multe știri pe Ziar Bicaz

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate