8 Martie pe șoselele din Neamț. Flagrante înregistrate de polițiști

La data de 8 martie, în jurul orei 18:50, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Gârcina, în timp ce desfășurau activități de îndrumare, supraveghere şi control a traficului rutier, pe DN 15C, în localitatea Dobreni, au observat un autoturism, care se deplasa sinuos.

S-a procedat la oprirea regulamentară a autoturismului, stabilindu-se faptul că, acesta este  condus de un bărbat, în vârstă de 63 de ani, din Dobreni, testarea cu aparatul etilotest relevând o concentrație de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

***

La aceeași dată, în jurul orei 20:30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra-Neamț, au oprit pentru control un autoturism care se deplasa pe strada 1 Decembrie 1918, în municipiul Piatra-Neamț.

În urma verificărilor efectuate de polițiști a reieșit că, bărbatul în vârstă de 40 de ani, din Roznov, care a condus autoturismul, avea dreptul de a conduce vehicule suspendat.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

***

Aproape de miezul nopții, în jurul orei 23:40, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Sagna, au oprit pentru control un autoturism care se deplasa pe DN 15D, în localitatea Gâdinți.

Conducătorul auto, în vârstă de 28 ani, din județul Iași, a prezentat polițiștilor un document ce ar fi prezentat caracteristicile unui permis de conducere.

Deoarece polițiștii au avut suspiciuni cu privire la veridicitatea documentului prezentat s-a procedat la verificarea acestuia, rezultând faptul că, tânărul în cauză nu deține drept de a conduce vehicule.

Totodată, în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,36 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și uz de fals.

***

În noaptea de 8 spre 9 martie, în jurul orei 01:10, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Roman au fost sesizați, cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe bulevardul Roman Mușat, soldat doar cu pagube materiale.

Conducătorii auto implicați în evenimentul rutier au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cazul unui bărbat în vârstă de 36 de ani, din Roman.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

***

În dimineața zilei de 9 martie, în jurul orei 08:15, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Târgu-Neamț, au oprit pentru control un autoturism care se deplasa pe DN 15B, în localitatea Vânători-Neamț.

Conducătorul auto, în vârstă de 49 de ani, din Poiana Teiului, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Sursa: IPJ Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate