8 septembrie- ZIUA orașului Târgu-Neamț alături de oamenii locului. Concertele din 9-10 septembrie, anulate

Primarul orașului Târgu-Neamț, Daniel Vasilică Harpa, anunță o decizie importantă referitoare la organizarea Zilelor Orașului Târgu-Neamț, în contextul evenimentelor recente din țară și a provocărilor locale cu care se confruntă comunitatea.

Edilul a explicat că, având în vedere situația actuală și importanța prioritizării nevoilor orașului, s-a luat decizia de a anula manifestările și spectacolele programate inițial pentru perioada 9-10 septembrie. Astfel, orașul Târgu-Neamț va fi celebrat doar pe parcursul zilei de vineri, 8 septembrie, într-o atmosferă restrânsă, alături deoamenii orașului.

Banii pe care i-am fi cheltuit pentru spectacolele din 9 și 10 septembrie vor fi redirecționați către proiecte și investiții care să aducă beneficii directe târgnemțenilor, subliniază primarul Daniel Harpa. Această decizie reflectă responsabilitatea față de nevoile actuale ale cetățenilor și dorința de a asigura dezvoltarea durabilă a orașului.

Primarul Daniel Vasilică Harpa și-a exprimat încrederea că, prin colaborarea și angajamentul comunității, se vor depăși obstacolele actuale, iar în viitor, orașul va continua să fie gazda unor evenimente de tradiție cu care târgnemțenii se mândresc.

Primarul a încheiat mesajul cu un apel la înțelegere și mulțumire pentru susținerea constantă a târgnemțenilor. Acesta și-a exprimat respectul față de cetățenii orașului și a subliniat că ei sunt adevăratul motor al comunității:

Vă mulțumesc pentru înțelegere și pentru susținerea voastră constantă! Stimați târgnemțeni, sunteți motorul comunității noastre- eu nu uit și vă rog să nu uitați nici dvs acest lucru!

Nu uitați nici că vineri, 8 Septembrie, va fi o zi specială pentru noi toți. ZIUA orașului nostru, înnobilată de sărbătoarea creştină a Naşterii Maicii Domnului- ocrotitoarea oraşului de sub Cetatea Neamț!, transmite primarul Daniel Harpa.

Revenim cu programul Zilei orașului Târgu-Neamț, în cel mai scurt timp posibil.

Vezi mai multe știri pe Ziar Targu Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate