A.C.S. FSA KENSHINKAN NEAMȚ: Performanțe admirabile la Cupa „Stejarul lui Ștefan cel Mare și Sfânt”

În data de 12 august, județul Neamț a fost reprezentat de către A.C.S. FSA KENSHINKAN NEAMȚ care a participat cu un lot format din 22 de sportivi, la Cupa ,,Stejarul lui Ștefan cel Mare și Sfânt” desfășurat în localitatea Bogdănești, județul Vaslui și a fost organizată de către sensei Cocut Daniel .

Spun județul Neamț, datorită faptului că sportivii sunt din orașul Bicaz și comunele Farcașa, Borca, Poiana Teiului și Săbăoani. Să nu uităm că sportivii sunt cei mai buni ambasadori ai localității pe care o reprezintă. Clasamentul sportivilor mei este următorul:

Robert Butnariu locul 1 🥇

Balint Alexandru locul 1 🥇

Caescu Casian locul 1🥇

Machidon Petruța locul 1🥇

Anastasia Vieru locul 1🥇

Vodă Damian locul 2🥈

Goleanu Antonio locul 2🥈

Tinca Tudor locul 2🥈

Tinca Remus locul 2🥈

Ciubotă Gabriel locul 2🥈

Ciubotă Luca locul 2🥈

Bici Cristian locul 2🥈

Chiorbeja Cristian locul 2🥈

Simionescu Matei locul 2🥈

Andrei Țifui locul 2🥈

Agapie Denisa locul 2🥈

Goleanu Teofana 2 🥈🥈locul 2 (la 2 categorii diverse)

Onofrei Teodor locul 3🥉

Tărâță Sebastian locul 3🥉

Luca Petru locul 3🥉

Machidon Teo Teodora locul 3🥉

Simionescu Antonia locul 3🥉.

Având în vedere că suntem un club tânăr (1 an și jumătate de activitate), iar majoritatea sportivilor cu care am participat la acest frumos eveniment au mai puțin de 6 luni de antrenamente (2 pe săptămână) aceștia având adversari consacrați în lumea artelor marțiale de contact, nu pot decât să-i felicit pe toți și sunt mândru de rezultatele lor. Am demonstrat că avem potențial. Mulțumesc pe această cale organizatorului, arbitrilor, sportivilor și nu în ultimul rând tuturor părinților care susțîn copiii in practicarea artelor marțiale de contact și autoapărare. Sistemul de luptă a fost semi-kempo, un sistem care testează tehnica un sistem care ajută sportivul să treacă ușor de la lupta light la lupta full-contact. Nu ne rămâne decât să ne pregătim de CN Kempo ce va fi organizat de către domnul președinte al FRK, Shihan Amatto Zaharia . Nihil Sine Deo! Sensei mereu in slujba copiilor! Branch-chief ROMÂNIA

Shihan Petrescu V. SEBASTIAN

Vezi mai multe știri pe Ziar Bicaz

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate