A crezut că noaptea poate face o „românească” pe șosele dar s-a înșelat – probabil nu se aștepta să fie Poliția pe drum la acea oră (NEAMȚ)

La data de 30 decembrie a.c., în jurul orei 04:40, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săbăoani aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe linie de supraveghere și control a traficului rutier, pe DN2-E85, în localitatea Cordun, au procedat la oprirea în trafic a unui autoturism condus de un tânăr în vârstă de 27 ani din Bozieni.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, în urma verificărilor efectuate de polițiști, a rezultat faptul că tânărul are dreptul de a conduce vehicule suspendat.

Pasager pe scaunul din dreapta se afla un tânăr în vârstă de 18 ani, din Bozieni, care i-ar fi încredințat autoturismul spre a-l conduce, cunoscând că are permisul suspendat.

În cauză a fost întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului și fără permis de conducere și încredințarea unui vehicul spre a fi condus de o persoană care nu deține permis de conducere.

Sursa: IPJ Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate