A furat un portofel plin cu bani într-un supermarket din Târg și-a primit control judiciar și interdicția de a părăsi județul Neamț

Miercuri, 7 septembrie a.c., în jurul orei 17.00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au fost sesizați de către o femeie, de 43 de ani, din Târgu-Neamț, cu privire la faptul că, a fost victima infracțiunii de furt.

Investigațiile efectuate de polițiști au relevat faptul că, în cursul aceleiași zile, în jurul orei 11.00, în timp ce persoana vătămată se afla în incinta unui supermarket din Târgu-Neamț, un bărbat, de 39 de ani, din Târgu-Neamț,  a profitat de neatenția acesteia, sustrăgându-i un portofel, în care se afla suma de aproximativ 1.000 euro, 950 lei, carduri bancare și documente personale, potrivit IPJ NEAMȚ.

Bărbatul a fost identificat de polițiști, în localitatea Brusturi. Din prejudiciul în cauză a fost recuperată suma de 950 de lei, cardurile bancare si documentele personale, care au fost restituite persoanei vătămate.

La data de 7 septembrie a.c., persoana în cauză a fost condus la sediul poliției, pentru audieri. În urma documentării activității infracționale, a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, a precizat IPJ Neamț într-un comunicat de presă.

Ieri, 8 septembrie a.c., cel în cauză a fost prezentat instanței de judecată, față de acesta fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru 30 de zile, cu interdicția de a părăsi județul Neamț .

Vezi mai multe știri pe Ziar Targu Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate