A început nebunia cu parcările! De miercuri, 1 februarie, nu se mai fac contracte pentru parcări decât pe 10 luni

De la 1 februarie nu se mai pot face contracte pentru parcările de reședință din Piatra-Neamț decât pentru 10 luni de zile. Noi am atras atenția asupra acestei probleme, primăria ne-a dat drept la replică pe principiul noi vorbim de mere, ei zic de pere, dar problema tot nu s-a rezolvat.

Situația este următoarea. Cei de la primărie nu au reușit să facă actele și demersurile necesare pentru prelungirea contractului cu Parking, contract care se termină la finele anului 2023 și Parking nu poate încheia acum contracte mai mult de luna a 12-a acestui an.

Deja situația este rea, deoarece miile de pietreni care au făcut contracte în ianuarie și vor mai face în februarie vor trebui să le reînoiască în decembrie, lună în care vor veni la recontractare și cei care au făcut contractele în decembrie anul trecut. Deci, la finele anului 2023 și începutul anului 2024 sute de pietreni vor trebui să își reînnoiască zilnic contractele. Va fi iar nebunia de pe lume dacă primăria bulversează de tot treburile și nu rezolvă nici luna aceasta situația: vor expira în decembrie și contractele încheiate în martie.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate