A luptat atât cât a putut: bărbatul rănit în abdomen, aflat în stare gravă la terapie intensivă, a murit în această dimineață

În articolul publicat ieri, 13 iulie informam despre faptul că o persoană s-a împușcat accidental cu o armă de asomat porci. Bărbatul în vârstă de aproximativ 52 de ani a fost supus unei intervenții chirurgicale și ulterior transferat în secția de Anestezie Terapie Intensivă în stare gravă.

Articolul aici: Luptă pentru viață la ATI Piatra-Neamț, în urma unei răniri accidentale în abdomen – click.

Din nefericire, în această dimineață persoana în discuție a decedat. Transmitem pe această cale sincere condoleanțe familiei!

Câteva precizări importantece înseamnă arma de asomare:

Armă de asomare – armă utilitară folosită pentru imobilizarea animalelor, prin supunerea acestora la un șoc mecanic, în scopul sacrificării ulterioare.

Dispozitivul în cauză intră în categoria armelor neletale cu destinația utilitară de asomare, putând fi procurată, în România, de orice persoană care a împlinit vârsta de 18 ani.

Cu toate acestea, atragem atenția cu privire la manevrarea acestui dispozitiv. El poate fi folosit în condițiile legii, doar împotriva animalelor și doar în scopul pentru care este destinat, în astfel de condiții încât să nu cauzeze vătămări corporale persoanelor.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate