A murit pietonul accidentat acum 3 zile. S-a stins astăzi, la spital (NEAMȚ)

În articolul publicat acum 3 zile informam despre producerea unui eveniment rutier în localitatea Bicazul Ardelean. Pentru cititorii care nu sunt la curent cu subiectul, redăm integral comunicatul transmis de Poliție la acea dată:

La data de 3 februarie a.c., în jurul orei 13:00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț-BDNE Bicaz au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, în localitatea Bicazul Ardelean.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din Bicaz Chei conducea un autoturism pe DN12C din direcția Bicaz spre Bicaz Chei, ar fi surprins și accidentat un bărbat în vârstă de 77 de ani din Bicazul Ardelean ce era angajat în traversarea neregulamentară a străzii.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea pietonului.

În cauză polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

IPJ

Astăzi, IPJ Neamț a revenit cu un update legat de starea victimei:

Din păcate, la data de 6 februarie a.c., bărbatul de 77 de ani a decedat, la unitatea medicală unde se afla internat. Condoleanțe familiei!

Articolul la care facem referire, mai jos:

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate