A reînviat fotbalul la Piatra-Neamț. Echipa Ceahlăul s-a calificat pentru barajul de promovare

După ce primăria Piatra-Neamț a blocat accesul echipei pe stadion pentru o datorie de 18.000 lei, Ceahlăul a replicat printr-o incredibilă calificare în barajul de promovare.

Pentru cine nu prea știe ce e cu barajele de promovare, clasamente etc, această calificare înseamnă că a reînviat fotbalul la Piatra-Neamț.

Pentru cei care sunt microbiști, Ceahlăul Piatra-Neamț a câștigat sâmbătă, 13 mai, în fața a peste 2500 de spectatori, meciul cu CSM Bacău în lupta pentru locul 2 și a intrat la barajul de promovare la Liga 2.

Tot acest parcurs ascendent al echipei s-a produs după ce finanțatorul echipei, Anton Ioan Măzărianu de la Comes, societatea care susţine financiar Ceahlăul Piatra-Neamţ, a preluat organizarea acestei echipe. Deși nimeni nu credea că Ceahlăul va mai face vreodată performanță, iată că s-a putut. Acum sperăm să nu se mai supere cineva la primărie și să le găsească iar vreun nod în papură, să nu le mai permită accesul pe stadion.

Și dacă tot veni vorba de stadion și de grija primăriei pentru corecta administrare a stadionului, amintim cu această ocazie că în zona din fața tribunei oficiale, spectatorii nu au voie pentru că nu ar fi autorizată acea tribună la care s-au făcut niște construcții și extinderi pe bani publici foarte mulți. Poate explică vreodată cineva de la primărie de ce după ce s-au investit mormane de bani în stadion avem de fapt doar trei sferturi de stadion funcțional. Faceți ceva, domnilor de la primărie, că poate începe lumea să vină iar la stadion la meciuri și voi nu puteți pune la dispoziție stadionul care a mâncat bani cu nemiluita din banii pietrenilor.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate