A văzut cineva proiectele despre care zice PNL că le-a depus la Consiliul Județean Neamț? Vi le arătăm noi…

PNL Neamț vorbește de câteva săptămâni despre două proiecte pe care le-ar fi depus la consiliul județean unde PSD-ul cel rău nu vrea să le pună pe ordinea de zi. De fapt nu sunt nicidecum două proiecte, ci un fel de scrisoare de intenție, o cerere către președintele consiliului județean Neamț sau orice altceva, numai proiecte nu.

Am făcut tot ce am putut noi să intrăm în posesia celor două așa-zise proiecte cu care se laudă liberalii, dar nimeni de la PNL nu a putut să ni le dea, așa că a trebuit să facem rost pe surse de proiectele liberalilor.

Era clar că domnii de la PNL nu aveau curajul să facă publice cele două proiecte, deși este absolut jenant să vorbești și să îți lauzi niște proiecte pe care nu le arăți public.

Cele două așa-zise proiecte cu care se poate rămâne repetent la orice grădiniță de administrație locală nu respectă cele mai elementare reguli pentru un proiect și oricine a văzut în viața lui un proiect de hotărâre de consiliu local de la vreo comună poate observa acest aspect.

Dincolo de analfabetismul funcțional într-ale administrației, cele două chestii de mai jos intitulate proiecte sunt redactate de cei care urlă ca din gură de șarpe că alții de la alte partide sunt analfabeți, nu știu să facă administrație și așa mai departe.

Dincolo de faptul că cele două așa zise proiecte sunt imposibil de introdus pe ordinea de zi pentru că nu respectă regulile minime de concepere a unui astfel de proiect, sunt și imposibil de aplicat. Adică din gravă incompetență sau în mod intenționat, liberalii au produs aceste pseudo-proiecte special ca ele să nu fie aprobate și ei să se arunce pe jos în careul de la CJ Neamț, mimând faultul în speranța că electoratul va da un cartonaș PSD-ului.

În primul rând, este imposibil de făcut un pod de pontoane în locul celui prăbușit, deoarece este o anchetă în desfășurare și până nu se termina acea anchetă nu se poate atinge nimeni de podul vechi să îl dea la o parte și să facă altul provizoriu, iar varianta de pod provizoriu prin altă parte ar presupune și drumuri provizorii prin alte locuri. E ca și cum ar veni acum liberalii și ar cere la consiliul județean să se aloce bani ca să se refacă secția ATI care a ars la spital, iar consiliul județean nu poate face acest lucru, deoarece în continuare secția e sigilată de procurori.

Nu știm pe ce culmi ale disperării politice au ajuns liberalii nemțeni de își confecționează singuri conflicte și se aruncă prin careul PSD chiar și fără minge la picior, dar e clar că au ajuns aproape să cerșească scandaluri politice. Zilele trecute chiar președintele PNL Neamț, George Lazăr, implora, ca să nu spunem că cerșea, un răspuns de la Ionel Arsene despre care zicea că e fricos ca un pisicuț și alte lucruri care să îl provoace pe președintele consiliului județean să dea o replică, doar că se pare că cel puțin până acum Ionel Arsene a fost ocupat mai mult cu zecile de proiecte pe care le are în derulare decât cu a răspunde la provocările disperate ale lui George Lazăr.

Concluzia este una singură. Dacă PSD-ul ar dispărea mâine, după o lună de zile liberalii ar face ei un nou PSD ca să aibă activitate politică, deoarece, dacă 3 luni de zile nu zic nimic de PSD, nu au ce să spună nici despre ceea ce fac ei, căci nu fac nimic și ar dispărea de pe scena politică. Noroc de PSD că au la cine să se tot arunce în careu și să se dea faultați.

Iosub Robert

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate