A VII-a ediție a evenimentului Bicaz Kayak Fest

Bicaz Kayak Fest 2024

Pe 22-23 IUNIE 2024, iubitorii ambarcatiunilor usoare sunt asteptati pe lacul Izvorul Muntelui (Bicaz) de la poalele masivului Ceahlau din judetul Neamt, unde va avea loc a VII-a editie a evenimentului Bicaz Kayak Fest, manifestare ce urmareste promovarea, incurajarea si dezvoltarea comunitatii kaiaciste din Romania, a relatiilor interumane bazate pe fair-play si respect reciproc, precum si promovarea celei mai pitoresti zone din judetul Neamt.

Locul de START/FINISH a competitiilor din cadrul evenimentului Bicaz Kayak Fest va fi din Portul Turistic Bicaz.

Program:
Sambata 22 IUNIE 2024 ora 10 sunt programate concursurile de maraton si semi-maraton :

Concursul de maraton se va desfasura pe o distanta de 40 de kilometri, cu plecare din portul Bicaz spre Viaduct (coada lacului) si retur.
Concursul de semi-maraton se va desfasura pe o distanta de 20 de kilometri, cu plecare din portul Bicaz spre Viaduct, cu intoarcere si retur in dreptul satului Izvorul Alb (zona Baicu).
Traseele sunt usoare si frumoase, (nu necesita pregatire fizică deosebita) in asa fel incat după parcurgerea lor sa avem cu totii suficienta energie pentru a ne bucura de o seara minunata alaturi de prieteni.
Duminica 23 Iunie 2024 incepand cu ora 11, cei care mai au energie pot participa la concursuri de eskimo-rolling si sprint. Festivitatea de premiere este programata in jurul orei 14.

Luni 24 IUNIE 2024, fiind Sarbatoarea Rusaliilor si fiind o zi nelucratoare, va invitam sa va petreceti timpul tot in zona orasului Bicaz, sau chiar sa faceti o drumetie pe Masivul Ceahalu.

Cum a fost in ceilalti ani, puteti vedea in link-urile urmatoare:
2023 Bicaz Kayak Fest Ziua 1
https://youtu.be/g-R2VxMZh2I?si=PFsq8a6_WtwW52ma
2023 Bicaz Kayak Fest Ziua 2
https://youtu.be/16tvOQJmVYk?si=-FmfpQP2fT6nhbAk
TVR Iasi Descriptio Moldaviae
https://youtu.be/ZC7Dph3HWw4?si=e3H77TI9SIH8ZVzH

Bicaz Kayak Fest este ocazia perfecta de a explora frumoasa regiune a lacului Bicaz din imediata apropiere a Parcului National Ceahlau si de a lua parte la un eveniment sportiv inedit. Va asteptam sa padelati si sa va consumati energia pe apa , intr-un cadru natural impresionant!

Vezi mai multe știri pe Ziar Bicaz

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate