Accident cu fugă de la locul faptei și șoferi „interschimbabili”: șoferul beat s-a ascuns după un gard și a dispărut, la volan a venit o EA: „m-am pierdut cu firea”

Un accident rutier s-a produs cu aproximativ 2 ore în urmă în Cheile Bicazului, după tunel. Autoturismul din imagine a părăsit partea carosabilă, a lovit un parapet și s-a răsturnat, iar de aici începe istorisirea halucinantă a martorilor (2 bărbați care se întorceau de la o lucrare) aceiași care au oprit și au scos șoferul beat până la incoerență din mașină.

După finalizarea operațiunii „trage șoferul beat afară și vezi dacă respiră” – finalizată cu succes, domnul conducător auto în discuție a venit cu propunerea de a fi ajutat să pună mașina înapoi pe roți (!) În mod evident, băieții care l-au scos din mașină au pus mâna pe telefon pentru a anunța Poliția, moment în care stimabilul tulburat a rupt-o la fugă împleticindu-se, s-a ascuns după un gard și ulterior s-a făcut nevăzut.

Punctul culminant acum începe: după apelul la „112” în care s-a precizat că va veni un echipaj din Harghita a apărut subit o doamnă blonduță, la aproximativ 50 de ani care a luat tacticos loc pe locul șoferului evadat și care a început să dea directive: „ce să sunați la Poliție, să faceți rău? Nu mai sunați voi nicăieri, ne ocupăm NOI” – care o fi acest NOI, nu știm, dar vom afla.

La câteva minute după această discuție purtată pe un ton imperativ au apărut atât pompierii cât și smurdul. Aceeași variantă, doamna a fost la volan. Bieții oameni nu au nicio vină, ei au venit să își facă treaba. Apare într-un final și Poliția, martorii explică ceea ce s-a întâmplat, Poliția…lemn: „Păi și noi de unde să-l scoatem acum, nu vedeți că nu e? Dacă doamna spune că a fost la volan….păi a fost la volan”. Doamna intervine, pentru un plus de credibilitate: „Da, eu am fost, m-am pierdut cu firea și…aia a fost”.

Explicațiile martorilor care au intervenit FIZIC la acest accident nu au contat. Poliția a ridicat din umeri: „noi nu avem ce face…” Au făcut o poză la cartea de identitate a unuia dintre martori și…duși au fost.

Pe surse, domnul atât de asumat de a trebuit să îi ia locul altcineva la volan (felicitări pentru altruism, doamnă!) ar fi angajat la Primăria din Bicaz Chei.

Va urma.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate