Accident cu persoană rănită: șoferul (fără permis) a fugit de la locul faptei dar s-a prezentat singur la Poliție a doua zi (NEAMȚ)

La data de 3 ianuarie a.c., în jurul orei 21:30, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Roman au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, în municipiul Roman.

Din verificările efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că, în timp ce un tânăr în vârstă de 20 de ani din Gâdinți, conducea un autoturism pe strada Bogdan Dragoș, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare intrând în colizune cu un stâlp din beton, rezultând rănirea unui tânăr în vârstă de 22 de ani, din Gâdinți, pasager în autoturismul în cauză.

După producerea evenimentului rutier conducătorul auto ar fi părăsit locul accicentului, acesta prezentându-se la sediul Poliției muncipiului Roman, la data de 4 ianuarie a.c..

În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că autoturismul în cauză ar fi avut numerele de înmatriculare provizorii expirate, iar conducătorul auto nu ar fi deținut permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În urma administrătii materialului probator, la data de 4 ianuarie a.c., tânărul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului, punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat și conducere fără permis de conducere.

Sursa: IPJ Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate