Accident cu persoană rănită: șoferul vinovat nu s-a asigurat la schimbarea direcției spre stânga (NEAMȚ)

La data de 25 ianuarie, în jurul orei 13:15, polițiștii Serviciului Rutier Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, în localitatea Pângărați.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un autoturism condus de un bărbat de 54 de ani, din Pângărați, se deplasa pe DN15 din direcția Piatra-Neamț spre Bicaz, nu s-ar fi asigurat la efectuarea manevrei de schimbare a direcției spre stânga, fiind acroșat de un autoturism condus de un bărbat de 85 de ani, din aceeași localitate, ce se deplasa în același sens și era angajat în depășirea sa.

În urma impactului primul autoturism ar fi fost proiectat în afara părții carosabile, unde a intrat în coliziune cu un autoturism staționat, rezultând vătămarea unei femei în vârstă de 50 de ani, pasager în autoturismul condus de bărbatul de 54 de ani.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

Sursa: IPJ Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate