Accident cu trei mașini implicate pe Dimitrie Leonida (Piatra-Neamț)

La data de 17 aprilie a.c., în jurul orei 16:00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Piatra-Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe strada Dimitrie Leonida, din Piatra-Neamț, în urma căruia au rezultat doar pagube materiale.

În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, pe fondul nepăstrării distanței regulamentare, un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 24 de ani ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism ce se deplasa în fața sa, acesta fiind proiectat la rândul său într-un al treilea autoturism ce se deplasa pe același sens.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Totodată, efectuându-se testarea cu aparatul Drug Test, în cazul tânărului de 24 de ani au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvărșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

Sursa: IPJ Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate