Accident cu victimă în Neamț/Șoferul a pierdut controlul direcției într-o curbă și s-a răsturnat într-un șanț

La data de 15 aprilie a.c., în jurul orei 11:00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Bicaz au fost sesizați cu privire la faptul că pe DJ 209B, în localitatea Sabasa, a avut loc un eveniment rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

Cu ocazia deplasării la fața locului și din verificările efectuate s-a constatat faptul că, în timp ce un bărbat în vârstă de 41 de ani conducea un ansamblu de vehicule format din autoutilitara și semiremorcă, în localitatea Sabasa, având direcția de deplasare DN17B Borca -DJ209B Sabasa, într-o curbă la dreapta, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și ar fi părăsit partea carosabilă, răsturnându-se în șanțul din stânga sensului său de deplasare.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătorului auto, care a fost preluat de o ambulanță și transportat la Spitalul orășenesc Bicaz, pentru investigații.

Acesta a fost testat cu un aparat etilotest, rezultatul fiind negativ, ulterior fiindu-i recoltată o mostră biologică, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursa: IPJ Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate