Accident cu victimă, noaptea trecută, în comuna Păstrăveni

La data de 4 mai a.c., în jurul orei 23:50, polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au fost sesizați cu privire la faptul că, în localitatea Păstrăveni, a avut loc un eveniment rutier.

Din cercetările efectuate de polițiști a rezultat că, în timp ce un bărbat, de 32 de ani, din județul Iași, se deplasa cu un moped, pe DC19,  din direcția Rădeni către Păstrăveni, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând cu mopedul într-un cap de pod, rezultând rănirea bărbatului în cauză.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, în urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat că, bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, mopedul nefiind înregistrat.

În cauză, polițiștii continuă cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea sub influența alcoolului, fără permis de conducere a unui vehicul neînregistrat.

Vezi mai multe știri pe Ziar Targu Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate