Accident cu victime în Neamț. O mașină a lovit un câine (FOTO)

Astăzi, 12 iulie, în jurul orei 20.30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Borlești au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe Drumul Județean 159 C, în localitatea Ruseni. Potrivit primelor informații, autoturismul ar fi lovit un câine ce se deplasa pe partea carosabilă, pierzând controlul asupra direcției de deplasare. Câinele a decedat în urma impactului, iar șoferul și un pasager au fost răniți.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un tânăr, în vârstă de 22 de ani, conducea un autoturism pe Drumul Județean 159 C, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, lovind un stâlp din beton și răsturnându-se pe cupolă în afara părții carosabile.

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea conducătorului auto și a unui pasager, în vârstă de 22 de ani, ambii din Rediu, care în urma impactului ar fi fost proiectați în afara autoturismului.

În cauză, polițiștii vor continua cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

a transmis Sinsp. Ciofu Ramona – IPJ NEAMȚ

Polițiștii atrag atenția asupra importanței purtării centurii de siguranță:

  • Centura de siguranţă are rolul de a proteja pasagerii autoturismului, inclusiv șoferul.
  • O funcție esențială a acesteia este aceea că reduce riscul accidentării la coloana vertebrală, întrucât, în momentul unui impact, te va ține nemișcat, în scaunul mașinii, cu spatele drept.
  • De asemenea, prin purtarea centurii, se exclude riscul părăsirii autoturismului în momentul unui impact.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate