Accident cu victime, la Roznov – O șoferiță nu a oprit la „STOP”

La data de 14 ianuarie a.c., în jurul orei 18:30, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, în localitatea Roznov.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat faptul că, în timp ce o femeie în vârstă de 38 de ani, din județul Bacău, ar fi condus un autoturism în localitatea Roznov, având direcția de deplasare Roznov spre Zănești, la intersecția cu strada Calea Tazlăului, nu ar fi respectat semnificația indicatorului OPRIRE, intrând în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 48 de ani, din Roznov.

În urma impactului, autoturismul condus de femeia de 38 de ani, ar fi fost proiectat într-un alt autoturism care era parcat și ulterior într-un gard metalic.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a două persoane, cu vârste de 18, respectiv 20 de ani, din județul Bacău, pasageri în primul autoturism.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.”, a declarat insp. Ciofu Ramona.

Vezi mai multe știri pe Ziar Roznov

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate