Accident cu victime multiple în Târgu Neamț

La data de 10 martie, în jurul orei 22:50, polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Târgu-Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, în localitatea Târgu-Neamț.

În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, în timp ce un tânăr, în vârstă de 20 de ani, din Vânători-Neamț, se afla într-un autoturism staționat pe bulevardul ștefan cel Mare, la plecarea de pe loc nu ar fi acordat prioritate de trecere unui vehicul, condus de un tânăr de 20 ani, din Petricani, intrând în coliziune cu acesta.
În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea celor doi conducători auto și a altor doi pasageri, cu vârste de 19, respectiv 20 de ani, pasager în primul autoturism.
În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

a transmis IPJ Neamț

La ora 22:53 pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier pe strada Ștefan cel Mare din orașul Târgu-Neamț. În evenimentul rutier au fost implicate trei autoturisme în care se aflau patru persoane.
La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri Târgu-Neamț și SAJ Târgu-Neamț.
La sosirea pompierilor toate cele 4 persoane erau ieșite din autoturisme. Echipajele medicale de la SAJ și SMURD au acordat asistență medicală celor patru bărbați (de 19 ani și 20 de ani), ulterior transportându-i la CPU Târgu-Neamț pentru îngrijiri medicale de specialitate.
Pompierii au acționat și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor.

a transmis ISU Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Targu Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate