Accident cumplit cu 13 victime, în această dimineață. Un bărbat a fost declarat decedat – Trafic blocat pe ambele sensuri (IMAGINI)

În această dimineață, in jurul orei 07:00, printr-un apel la numărul unic de urgență 112, a fost anunțată producerea unui accident rutier în localitatea Chibed.

La locul evenimentului s-au mobilizat echipajele operative din cadrul Punctului de Lucru Sovata și Detașamentului de Pompieri Târgu Mureș cu o autospecială de stingere cu apă și spumă dotată cu modul de descarcerare, o autospecială cu descarcerare, o ambulanță Smurd de terapie intensivă mobilă, două ambulanțe prim ajutor, o ambulanță transport personal victime multiple, o ambulanță din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Mureș, precum și elicopterul SMURD. În accidentul rutier a fost implicat un autocamion și un microbuz, rezultând 9 victime dintre care 3 încarcerate, a transmis ca prim comunicat ISU Mureș.

UPDATE ISU MUREȘ:

Este vorba despre 10 victime (1 cod negru, 3 cod roșu, 4 cod galben, 5 cod verde). Circulația este blocată pe ambele sensuri.

UPDATE 2: Victima cod negru – soferul microbuzului a fost extrasă din autovehicul în urma manevrelor de descarcerare, iar medicii de la locul accidentului au declarat decesul acestuia. O victima, sex feminin – cod roșu a fost preluată de către elicopterul SMURD si transportată la UPU Târgu Mures. Circulația este în continuare blocată pe ambele sensuri de mers.

Vezi mai multe știri pe Știri Naționale.

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate