Accident GRAV de muncă, în Neamț – o femeie a fost transferată la spitalul din Iași după ce a căzut de la aproximativ 8 metri înălțime/Au fost informați reprezentanții ITM

La data de 27 noiembrie a.c., în jurul orei 13:50, polițiștii Poliției orașului Bicaz au fost sesizați prin apel de urgență, de către un bărbat de 63 de ani, cu privire la faptul că o angajată a unei firme de construcții ar fi căzut de pe o schelă.

Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit că este vorba despre o femeie de 45 de ani, din Cândești, care a fost preluată de un echipaj medical și transportată la spital. Totodată, au fost informați reprezentanții ITM Neamț. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, neluarea și nerespectarea măsurilor de securitate în muncă, a transmis Inspector Ramona Ciofu – IPJ Neamț.

Din informațiile primite se pare că femeia era pe schelă, vopsind o fațadă a unui clădiri.

Mai jos, ceea ce a transmis Serviciul de Ambulanță Județean Neamț:

27.11.2023, ora 13:53, Bicaz, pacientă sex feminin, 45 ani, diagnostic: policontuzionată prin cădere de la înălţime, aprox. 6-8 m; pacienta a fost preluată de un echipaj cu asistent medical şi predată la CPU a Sp. Orăşenesc Bicaz, transferată la UPU a Sp. Judeţean de Urgenţă P. Neamţ; din UPU s-a efectuat transferul interclinic la Iaşi.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate