Accident grav în Neamț: Una dintre victime a fost descarcerată

Joi, 7 decembrie, la ora 15:14, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier în localitatea Stânca din comuna Pipirig.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri Târgu-Neamț (o autospecială de stingere și o autospecială pentru descarcerare), Garda nr 2 de Intervenție Poiana Teiului (o ambulanță SMURD) și SAJ Pipirig (o ambulanță).
În evenimentul rutier a fost implicat un autoturism, în care se aflau trei persoane. Acesta a părăsit partea carosabilă și a lovit un stâlp care a căzut.
Ajunși la locul indicat, pompierii au găsit un autoturism în care se afla o persoană încarcerată. Cu ajutorul echipamentelor specifice din dotarea autospecialei pentru descarcerare, pompierii au acționat pentru scoaterea victimei, pe care au predat-o echipajului de la SAJ. Ulterior, victima, un bărbat de 24 de ani, a fost transportată la CPU Târgu-Neamț.
Un alt pasager, un bărbat de 67 de ani a necesitat îngrijiri medicale, fiind preluat de echipajul SMURD și transportat la CPU Târgu-Neamț.

De asemenea s-a acționat și pentru asigurarea măsurilor de prevenire a incendiilor prin deconectarea bornelor.

a transmis căpitan Irina Popa – ISU Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate