Accident în Cheile Bicazului: Tânără de 21 de ani, transportată la spital în urma unei căderi de pe stâncă

În data de 19 august 2023, la ora 17:41, în zona Cheile Bicazului, s-a petrecut un incident în urma căruia o tânără de 21 de ani a fost grav rănită. Potrivit informațiilor disponibile, pacienta a suferit o cădere de pe o stâncă, rezultând un diagnostic de TCC (traumatism cranio-cerebral) forte comoţional, însoțit de o plagă occipitală.

Martorii prezenți la fața locului au declarat că tânăra încerca să imortalizeze un moment prin intermediul unei fotografii, dar în timpul acestui demers, s-ar fi dezechilibrat și ar fi căzut de pe stâncă. Din fericire, un echipaj medical cu asistent a intervenit rapid pentru a acorda primul ajutor și a prelua pacienta.

Echipa medicală a acordat îngrijiri de urgență pacientei și a decis să o transporte la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț.

Incidentul reamintește importanța atenției și precauției atunci când se efectuează activități în medii naturale sau pe terenuri accidentate. Încercările de a captura imagini sau de a imortaliza momente frumoase trebuie să fie întotdeauna însoțite de măsuri de siguranță corespunzătoare, pentru a preveni astfel de accidente nedorite.

SAJ Neamț:

19.08.2023, ora 17:41, Cheile Bicazului, pacientă sex feminin, 21 ani, diagnostic: TCC forte comoţional cu plagă occipitală prin cădere de pe o stâncă; pacienta a fost preluată de un echipaj cu asistent medical şi predată la UPU a Sp. Judeţean de Urgenţă P. Neamţ;

Vezi mai multe știri pe Ziar Bicaz

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate