Accident în Neamț, cu victimă. O mașină a căzut într-o râpă

Astăzi, 19 ianuarie, la ora 18:00 pompierii au fost înștiințați despre producerea unui eveniment rutier în comuna Hangu în urma căruia un autoturism în care se afla doar conducătorul auto a părăsit partea carosabilă și a căzut într-o râpă.

La locul solicitării s-au deplasat două echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul Gărzii nr. 2 Poiana Teiului.
Ajunsi la locul indicat, pompierii au intervenit pentru scoaterea conducătorului auto din interiorul autoturismului, cu ajutorul tărgii lopată.
Împreună cu cadre de la IPJ, pompierii au acționat pentru transportul victimei la ambulanța SMURD. Accesul a fost greu accesibil, autoturismul se afla la o distanță de aproximativ 100 m față de partea carosabilă.
Victima constientă și cooperană, un bărbat de aproximativ 51 de ani, a fost preluată de echipajul SMURD și transportată la CPU Bicaz.
De asemenea s-a acționat și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor prin deconectarea bornelor de la bateria autoturismului.

a transmis căpitan Irina Popa – ISU Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate