Accident în Neamț, cu victime, în urma impactului dintre un autoturism și o căruță

La ora 09:24, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui eveniment rutier în satul Dohești din comuna Pipirig.

În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, în timp ce un bărbat în vârstă de 65 ani, din Pipirig, conducea un autoturism pe DN 15 B, ar fi acroșat un atelaj hipo, care se deplasa în fața sa, pe același sens de mers, informează IPJ Neamț. În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

La locul solicitării au fost alocate două echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Târgu-Neamț.
În evenimentul rutier au fost implicate un autoturism și un atelaj hipo în care se aflau 4 persoane.
Cele două persoane care se aflau în atelaj, un bărbat în vârstă de 59 de ani și o femeie de 55 de ani, ambii conștienți, au primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la echipajele SMURD și SAJ, ulterior fiind transportați la CPU Târgu-Neamț.
Pompierii au acționat și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor și pentru curățarea carosabilului de elementele rezultate în urma evenimentului rutier.

a transmis ISU Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate