Accident MORTAL: semiremorca unui camion a lovit un autoturism. Șoferul ansamblului de vehicule a părăsit locul evenimentului

În această dimineață, la ora 05.53, pe DN 6, km 426, s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unei persoane și rănirea alteia, în următoarele împrejurări:

În timp ce un bărbat de 33 de ani, din Orăștie, conducea un ansamblu de vehicule, format din cap-tractor și semiremorcă, din direcția Caransebeș către Orșova, în afara localității Armeniș, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, în coborâre, în condiții de carosabil umed și ploaie, ar fi intrat în derapaj, semiremorca pătrunzând pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune laterală cu un autoturism condus de un bărbat de 59 de ani, din sensul opus de mers.

După producerea accidentului, conducătorul ansamblului de vehicule a părăsit locul evenimentului, continuându-și deplasarea în direcția Orșova, fiind depistat pe raza comunei Teregova. În urma accidentului a rezultat decesul pasagerei stânga spate din autoturism, în vârstă de 53 de ani și vătămarea corporală a pasagerului dreapta față din același autoturism, în vârstă de 71 de ani. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultând că nu au consumat băuturi alcoolice. Polițiștii continuă cercetările în acest caz sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia. Momentan, circulația rutieră în zonă se desfășoară dirijat, pe un sens de mers, până la finalizarea cercetării la fața locului, a transmis IPJ Caraș-Severin.

Vezi mai multe știri pe Știri Naționale.

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate