Accident rutier cu victime pe DN 15 – autoturism răsturnat pe cupolă (FOTO)

La data de 13 iunie a.c., în jurul orei 13:50, polițiștii din cadrul Poliției orașului Bicaz au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe DN 15, în afara localității Poiana-Teiului. La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Garda nr 2 de Intervenție Poiana Teiului și SAJ Târgu Neamț.

Ajunși la locul solicitării, pompierii au găsit un autoturism răsturnat pe cupolă.
Până la sosirea forțelor de intervenție, din interiorul autoturismului s-au autoevacuat 2 persoane, un bărbat de 75 de ani și o femeie de 70 de ani.
Ambele persoane au primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la echipajele SMURD și SAJ, ulterior femeia fiind transportată la CPU Târgu Neamț.
Pompierii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor.
”, a transmis Lt. Irina Popa – ISU Neamț.

„Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat, de 74 de ani, din județul Galați conducea un autoturism, în afara localității Poiana-Teiului, pe un sector de drum în curbă ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, răsturnându-se pe cupolă.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătorului auto și a unei pasagere de 70 de ani, din județul Galați.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.”, a transmis insp. Ciofu Ramona – IPJ Neamț.

Vezi mai multe știri pe Ziar Bicaz

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate