Accident rutier grav în Roman: Două persoane rănite

Coliziune la Intersecția Străzilor Tineretului și Bogdan Dragoș

În noaptea de 17 decembrie, în jurul orei 02:30, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Roman au intervenit la un accident rutier grav în municipiul Roman. Incidentul a avut loc la intersecția dintre strada Tineretului și strada Bogdan Dragoș.

Conform rapoartelor preliminare ale poliției, un bărbat în vârstă de 50 de ani din Doljești, conducând un autoturism, nu a respectat semnificația indicatorului de Oprire și a intrat în intersecție, colizionând cu un alt autoturism condus de o femeie de 37 de ani din Roman.

Impactul a dus la rănirea gravă a șoferului din Doljești și a unei pasagere de 16 ani din cel de-al doilea autoturism. Ambele victime au primit îngrijiri medicale la fața locului.

Testele cu etilotestul efectuate asupra ambilor conducători auto au indicat că niciunul nu era sub influența alcoolului în momentul accidentului.

Poliția continuă investigațiile pentru a stabili circumstanțele exacte ale accidentului și pentru a determina responsabilitatea penală. Se suspectează că neacordarea priorității de trecere a jucat un rol major în producerea evenimentului.

Acest incident subliniază importanța respectării semnelor de circulație și a regulilor de siguranță rutieră pentru prevenirea accidentelor.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate