Acesta este polițistul care se luptă cu mafia din Poliție?

De ani de zile, un domn polițist protestează peste tot contra ”mafiei din Poliție”. Acum, pentru scurt timp, se joacă de-a greva foamei în fața Poliției Neamț, motiv pentru care am mers și noi să aflăm din gura unui polițist cine sunt mafioții de la poliție și de ce fapte sunt ei suspecți.

Ajunși la sediul Poliției Neamț nu am văzut niciun protestatar, așa că am întrebat la ofițerul de serviciu: ”Nu vă supărați, era cineva care făcea greva foamei. Unde e?” .Din dreapta, de pe o canapea confortabilă ne-a răspuns marele luptător cu mafia care stătea lejer la căldurică și butona un telefon.

I-am luat un interviu domnului Cănărău Ioan și am sperat până în ultimul moment să ne spună un nume de mafiot, o suspiciune de faptă de corupție sau orice indiciu care să susțină acuzațiile de mafie în poliție. Chiar am insistat sub toate formele, doar că domnul polițist Cănărău de fapt nu știa nimic, nu avea nicio suspiciune și orice îl întrebam se întorcea la poveștile care îl implicau direct în ce dispute a avut el cu instituția la care lucrează.

Desigur că în poliție există multe nereguli și fapte de corupție, doar că nu Cănărău e polițistul care să se lupte cu adevărat cu sistemul, el este doar o dezamăgire. Până când va apărea polițistul asumat care să dea nume și suspiciuni de fapte, vă prezentăm doar secvențele din înregistrarea cu domnul Cănărău din care să vedeți că am făcut tot ce era jurnalistic posibil să aflăm de la el și să expunem public nume de oameni suspecți că ar fi mafioți sau măcar suspiciuni de fapte.

VIDEO IN CATEVA MOMENTE

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate