Acțiune de ecologizare în jurul Lacului Bicaz. Rezultatul: 200 de saci cu gunoaie

În data de 18.03.2023, Asociația ECO Piatra Teiului alături de 40 de voluntari din localitățile Poiana Teiului, Ceahlău și Hangu a desfășurat o acțiune de ecologizare Cu apele curate în jurul Lacului Bicaz împreună cu Asociațiile Mai Mult Verde, BICAZUL NOSTRU și Edil Industry.

Ca și rezultate putem marca strângerea a aproximativ 200 de saci (48 metri cubi) deșeuri din plastic de pe malul Lacului Bicaz, din Localitățile Hangu, Ceahlău și Poiana Teiului.

Mulțumim pentru sprijin: Celor 40 de voluntari implicați în reatizarea acțiunii de ecologizare; Primăria comunei Poiana Teiului Primăria Poiana Teiului; Primăria comunei Ceahlău; Primăria comunei Hangu Primăria Comunei Hangu; SC EDIL INDUSTRY SRL Edil Industry; Mai Mult Verde; BICAZUL NOSTRU. Materialele din cadrul evenimentului au fost asigurate de către organizatori. Acțiunea face parte din programul Cu apele curate, lansat în 2019 de Mai Mult Verde și Lidl România ca un apel la implicare în combaterea și prevenirea poluării cu plastic a apelor, adresat membrilor comunităților și autorităților publice din localitățile riverane.

Asociatia ECO Piatra Teiului

Mulțumesc dl. Petruț Popovici, dnei Andra Silvas , dl. Gabriel Nafareanu pentru invitația de a participa la acțiunea de ecologizare din orașul Bicaz. De asemenea le mulțumesc colegilor mei de la Edil Industry pentru implicare!

Ripanu Ionut

Vezi mai multe știri pe Ziar Bicaz

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate