Acțiuni ale polițiștilor nemțeni pentru creșterea gradului de siguranță: sute de persoane legitimate, zeci de sancțiuni contravenționale

La data de 8 noiembrie a.c., în intervalul 09:00-13:00 polițiștii din Secției de Poliţie Rurală Ștefan cel Mare au acționat pe raza de competentă pentru creșterea gradului de siguranță publică.

În baza neregulilor constatate au fost aplicate un număr de 23 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ  2.900 de lei, fiind retrase două certificate de înmatriculare și reținut un permis de conducere.

Pe timpul desfășurării infracțiunii, polițiștii au legitimat peste 90 de persoane și au verificat aproximativ 70 de vehicule.

***

La data de 7 noiembrie a.c., în intervalul 06:00-22:00 polițiștii din cadrul Biroului Rutier Roman au acționat pe raza de competentă pentru creșterea gradului de siguranță publică, în special în rândul pietonilor.

În baza neregulilor constatate au fost aplicate un număr de 67 sancțiuni contravenționale, 28 dintre acestea pietonilor, 3 pentru nereguli constatate în rândul bicicliștilor, 6 pentru abateri ale conducătorilor de trotinete electrice și 26 pentru alte abateri.

***

La data de 8 noiembrie a.c., în intervalul orar 07:00-11:00, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției municipiului Piatra-Neamț, împreună cu jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Neamț au acționat în zona Grupului Școlar Economic, Grupului Școlar Forestier și Grupului Școlar Transporturi, din municipiul Piatra-Neamț, pentru prevenirea faptelor antisociale cu impact negativ în scoli și în zona adiacentă acestora.

Cu această ocazie au fost legitimate peste 100 de persoane, operatorii economici fiind instruiți cu privire la respectarea prevederilor legale, privind comercializarea de băuturi alcoolice și produse de tutun minorilor.

Sursa: IPJ Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate