Acțiuni ale polițiștilor pentru siguranța celor mici

Prevenirea victimizării, a disparițiilor de minori, prevenirea înșelăciunilor în mediul online, a traficul și consumul de droguri, prevenirea evenimentelor rutiere sunt priorități ale polițiștilor nemțeni.

La data de 8 august a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Dulcesti alături de  pompieri din cadrul ISU Neamt și un echipaj din cadrul S.A.J. Neamț  au poposit în mijocul copiilor aflați în tabăra bisericii ,,Pogorarea Sfântului Duh”, din localitatea Horia, tocmai pentru a le vorbi copiilor despre aceste teme de prevenire.

Polițiștii le-au prezentat efectele dispariției minorilor, faptul că mediul online nu este totdeauna prietenul lor fiind locul unde se comit și înșelăciuni.

De asemenea, polițiștii au abordat subiecte legate de consumul substanțelor psihotrope și cât de vulnerabil poți deveni când te afli sub influența acestora.

Nu au fost neglijate nici temele privind siguranța celor mici în trafic, prevenirea evenimentelor rutiere în care pot fi implicati pietonii si acordarea primului ajutor în caz de nevoie.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate