Acțiuni pentru prevenirea infracțiunilor și contravențiilor în domeniul silvic

La data de 24 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Târgu-Neamț au continuat să acționeze pe linia prevenirii și combaterii delictelor silvice.

Astfel, polițiștii au depistat, în localitatea Nemțișor, o autoutilitară condusă de un bărbat, de 41 de ani, din Răucești, care transporta 8,56 m.c. de stejar, fără documente legale.

Acesta a fost sancționat contravențional, cu amendă în cuantum de 6.000 de lei, conform Legii 171 din 2010, fiind dispusă confiscarea materialului lemnos, care a fost predat în custodia Ocolului Silvic Vânători.

*

La aceeași dată, polițiștii de ordine publică, din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au depistat, pe strada Mihail Sadoveanu, din Târgu-Neamț, o autoutilitară condusă de un bărbat, de 30 de ani, din județul Suceava, care transporta 3,05 m.c. de cherestea, fără documente legale.

Acesta a fost sancționat contravențional, conform Legii 171 din 2010, fiind dispusă confiscarea materialului lemnos, care a fost predat în custodia Ocolului Silvic Târgu-Neamț.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate