Activitatea bazinelor din Ștrandul Municipal este suspendată temporar

Accesul publicului la cele 4 bazine din incinta Ștrandului Municipal Piatra-Neamț nu este permis temporar, în urma unor rezultate neconforme ale calității apei. În perioada 10 – 12 august, inclusiv, bazinul mare, bazinul mic pentru copii și cele două bazine din zona VIP sunt închise clienților pentru a se efectua operațiunile de schimbare și tratare a apei.

În urma unui control efectuat pe data de 31 iulie a.c. de către Direcția de Sănătate Publică Neamț, au fost prelevate probe din bazine, iar pe data de 3 august rezultatele au arătat că apa este necorespunzătoare din punct de vedere bacteriologic. Ulterior, pe 9 august, medicii specialiști ai DSP Neamț au dispus suspendarea activității pentru cele 4 bazine, spălarea și dezinfectarea apei. Joi, 10 august, au fost prelevate din nou probe, urmând ca, în cursul zilei de sâmbătă, în cazul în care rezultatele vor arăta că apa este conformă standardelor de sănătate publică, bazinele să fie redeschise.

De menționat că, apa din bazinele Ștrandului Municipal este supusă periodic unui proces de tratare, clătire și împrospătare, iar cu frecvență zilnică este analizată din punct de vedere chimic.

informează Primăria Piatra-Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate