Activitatea Parking va fi întreruptă în perioada 16-19 august. Se implementează o aplicație pentru gestionarea parcărilor

Primăria Piatra-Neamț anunță că pentru implementarea aplicației de contractare și gestionare online a locurilor de parcare, care implică transferul bazei de date și mai multe operațiuni, 𝗮𝗰𝘁𝗶𝘃𝗶𝘁𝗮𝘁𝗲𝗮 𝗱𝗲 𝗿𝗲𝗹𝗮ț𝗶𝗶 𝗰𝘂 𝗽𝘂𝗯𝗹𝗶𝗰𝘂𝗹 𝗮 𝗦𝗖 𝗣𝗮𝗿𝗸𝗶𝗻𝗴 𝗦𝗔 𝘃𝗮 𝗳𝗶 î𝗻𝘁𝗿𝗲𝗿𝘂𝗽𝘁ă î𝗻 𝗽𝗲𝗿𝗶𝗼𝗮𝗱𝗮 𝟭𝟲-𝟭𝟵 𝗮𝘂𝗴𝘂𝘀𝘁.

Pentru a finaliza acest proces cât mai repede, SC Parking SA va lucra întreaga săptămână, inclusiv în zilele libere. Noua aplicație va contribui la creșterea gradului de transparență în procesul de contractare și eficientizarea activității.

Solicitările de contractare se pot face în continuare online, fără întrerupere, iar toate celelalte servicii ale SC Parking SA, respectiv, blocare-deblocare și trasarea locurilor de parcare vor funcționa normal în această perioadă.

Pentru serviciul de blocare-deblocare aveți la dispoziție următoarele numere de telefon: 📲 0748 146 887 și 0742 088 757.

Pentru detalii suplimentare, puteți contacta SC Parking SA la numerele 0748 146 892 și 0748 146 896 sau la adresele de email [email protected] și [email protected].

Mai multe informații despre contractarea online puteți găsi pe site-ul http://www.parkingsa.ro/contracte-online/.

Activitatea cu publicul va fi reluată pe data de 22 august, după programul normal. Noutatea va fi posibilitatea de contractare a locului de parcare și derularea tuturor activităților din contract exclusiv online.

transmite municipalitatea

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate