Activități ale polițiștilor, printre elevii din Târgu Neamț

La data de 25 martie 2023 sărbătorim 201 de ani de la atestarea documentară a Poliției Române.

Astfel, pentru a marca acest eveniment, la data de 22 martie, polițiștii nemțeni au poposit în mijlocul copiilor din Târgu-Neamț.

La activități, alături de polițiștii de la Poliția orașului Târgu-Neamț au participat polițiști de prevenire și de siguranță școlară, criminaliști, polițiști de rutieră, luptători din cadrul Serviciul de Acțiuni Speciale Neamț, polițiști din cadrul Biroul pentru Protecția Animalelor și din cadrul Serviciului Pregătire Profesională Neamț.

Polițiștii au prezentat copiilor exerciții demonstrative împreună cu câinii polițiști, le-au prezentat celor mici tehnica din dotare și au gândit pentru cei mici un traseu aplicativ.

***

Totodată, la aceeași dată, polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au participat alături de elevii de la Liceul Vasile Conta, din Târgu-Neamț, la un meci de fotbal.

Meciul dintre polițiști și liceeni s-a finalizat cu remiză, însă cel mai mare câștig a fost timpul altfel, petrecut alături de oamenii legii, în spiritul fair-play-ului și al prieteniei.

Mesajul polițiștilor a fost că în orice competiție, prietenia este cea mai importantă. Să fim prieteni și pe teren și în afara lui!

Mulțumim pentru prezență tuturor participanților!

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate