Activitățile informativ preventive în cadrul campaniei „DINCOLO DE APARENȚE” la unitățile de învățământ din municipiul Roman

La data de 11 octombrie a.c. polițiștii Compartimentului Analiza și Prevenirea Criminalității, Biroului Siguranță Școlară, împreună cu specialiști din cadrul Centrului de Prevenire,  Evaluare şi Consiliere  Antidrog  Neamţ au fost prezenți la Colegiul Tehnic ,,Miron Costin’’ și Colegiul Național ,,Roman-Vodă’’, din municipiul Roman.

Aceștia au desfășurat activități  informativ- preventive, la care au participat aproximativ 120 de elevi, din anii terminali și cadre didactice, tema întâlnirilor fiind prevenirea delicvenței juvenile și a consumului și traficului de substanțe psihoactive.

În cadrul activității elevii au putut viziona imagini video despre consumul de droguri, totodată, fiind purtate  discuții despre consecințele și riscuri asociate consumului de droguri.

Activitățile informativ preventive vor fi desfășurate de polițiștii nemțeni în mod permanent, astfel încât, elevii să devină responsabili și să conștientizeze,  pericolele la care pot fi expuși atunci când deciziile nu sunt luate în mod corect.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Vezi mai multe știri pe Stiri Roman

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate