ACUM: Protest în fața sediului Apaserv Târgu Neamț (IMAGINI)

Zeci de locuitori din Târgu Neamț s-au adunat în această dimineață în fața sediului Apaserv pentru a-și exprima nemulțumirea față de lipsa apei potabile care a persistat în ultimele zile. Oamenii cer soluții imediate pentru această situație: “Este secetă, înțelegem, dar dați-ne măcar două ore pe zi apă!”

Principala nemulțumire a protestatarilor este legată de absența apei potabile la robinetele lor de mai multe zile. Cetățenii reclamă faptul că lipsa apei a creat dificultăți semnificative în viața de zi cu zi, afectând atât nevoile de bază, cât și igiena personală.

Directorul Apaserv, Vlad Angheluță, se adresează protestatarilor într-o încercare de a calma spiritele și de a comunica măsurile întreprinse pentru rezolvarea acestei situații critice.

Cu toate acestea, cetățenii nemulțumiți par foarte revoltați și nu se lasa convinși de asigurările date.

Una dintre principalele dileme ridicate de protestatari este discrepanța în furnizarea apei între diferite zone. Oamenii nu pot înțelege de ce în anumite zone nu există deloc apă, în timp ce activitatea spălătoriilor auto din alte părți ale orașului se desfășoară în condiții normale. Această incoerență în furnizarea apei a adăugat la frustrările protestatarilor și a alimentat suspiciuni privind posibile favoritisme.

Protestul continuă. Oamenii așteaptă cu nerăbdare măsuri concrete și soluții rapide pentru a rezolva problema lipsei apei potabile în orașul lor.

Update ora 10.16: protestatarii au plecat spre Primărie.

Vezi mai multe știri pe Ziar Targu Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate