Adevărate pericole pe drumurile din Neamț: trei bărbați au fost depistați în flagrant de Poliție

Depistați în flagrant de polițiști

La data de  10 noiembrie a.c., în jurul orei 07:30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Urecheni, în timp ce efectuau activităţi de supraveghere şi control al traficului rutier, pe raza localităţii Păstrăveni, au depistat în trafic un autoturism condus de un bărbat de 49 de ani, din Târgu-Neamț.
 
Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

***
 
La data de 10 noiembrie a.c., în jurul orei 18:50, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Roman, în timp ce efectuau activităţi de supraveghere şi control al traficului rutier, pe sectorul de drum DN2-E85, pe raza localităţii Horia, au depistat în trafic un autoturism condus de un bărbat de 48 de ani, din județul Bacău.
 
Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe.

***

La data de 10 noiembrie a.c., în jurul orei 23:30, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț au depistat în localitatea Dumbrava Roșie un autoturism condus de un tânăr de 24 de ani, din județul Bacău.
 
În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că acesta avea dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice suspendat.
 
Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Sursa: IPJ Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate