Adina Țepeș-Onea din Bicaz Chei – De la creion și hârtie la tricouri pictate cu măiestrie

Astăzi vă invităm să descoperiți povestea unui alt talent remarcabil, o tânără de numai 15 ani, din pitorescul Bicaz Chei, elevă la Liceul Carol I din Bicaz, profil economic.

Adina Țepeș-Onea este o pasionată a frumosului, a culorilor și a artei. Cu câțiva ani în urmă, fără nicio pregătire , a luat în mână creionul și a început să transpună povestea ei pe hârtie. Prin exercițiu și dedicare, Adina a reușit să creeze tablouri remarcabile, fiecare având o poveste aparte. Însă dorința ei de a evolua și de a explora noi forme de exprimare a condus-o către pictarea tricourilor, atrăgând astfel atenția multor tineri. Fiecare dorea un tricou unic, personalizat, pictat cu măiestrie, făcut manual de către Adina.

Cu o fire plăcută și un zâmbet cald, Adina este fascinată nu doar de artă, ci și de alte aspecte ale vieții. Ne-a împărtășit că uneori își pune sufletul și imaginația în prăjiturile pe care le pregătește alături de mama ei. Pot să confirm, am avut privilegiul de a gusta din aceste delicii, iar gustul lor este pur și simplu divin, fiind de neegalat și exprimat doar prin sunete de apreciere.

Îi dorim Adinei mult succes în continuare! Să continue să urmeze ceea ce o pasionează, să își folosească întotdeauna talentul și să păstreze mereu zâmbetul cald și plin de bucurie, așa cum o face acum!

Contact: https://www.facebook.com/adina.tepesonea

Alexandra Barb

Vezi mai multe știri pe Ziar Bicaz

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate