ADR Nord-Est a deschis înscrierile pentru RubikEDU: primul pas către startupul tău

  • Fă primul pas către startupul tău alături de Rubik Hub

Rubik Hub / ADR Nord-Est a deschis înscrierile pentru RubikEDU, programul de pre-accelerare care te ajută să faci pasul de la idee la startup. În doar câteva săptămâni, cu ajutorul mentorilor și al echipei de program, vei obține mai multă claritate asupra ideii tale și a pașilor următori. Ediția cu numărul nouă se va desfășura în Iași, iar înscrierile sunt deschise până pe 10 martie aici: https://rubikhub.ro/rubikedu/

Programul cuprinde o serie de ateliere interactive, sesiuni de feedback personalizat și va culmina cu un eveniment unde fondatorii își vor prezenta ideea în fața unui public format din posibili parteneri și investitori, oameni cheie ai ecosistemului de startup. Startul se dă pe 19 martie, iar sesiunile se desfășoară până pe 23 mai.

Sunt invitați să se alăture în program cei care au o idee de startup cu o componentă tehnică sau cei care deja au pus bazele unuia, însă își doresc să învețe în doar câteva săptămâni ceea ce le-ar lua „ani de testat și recalibrat.”

Adelina Ezariu, participantă în ediția 8, povestește că „RubikEDU a fost o călătorie în care să pot reflecta asupra următorilor pași. Am reușit să ne conturăm mai clar conceputul și strategia pentru a putea aduce și arăta adevărata valoare a produsului nostru. Am întâlnit oameni care ne-au schimbat perspectiva și pe care știm că ne putem baza în viitor. RubikEDU este o adevărată aventură și o recomand tuturor celor ce au o idee, care simt că au nevoie de îndrumare în parcursul lor, celor care au întrebări la care nu găsesc răspunsul și celor care își doresc să aibă o comunitate în jurul lor.”

Participanții au sprijinul unor mentori relevanți din ecosistemul de startup, de la care învață despre subiecte cum ar fi calibrarea ideii, strategii de marketing, dezvoltarea produsului sau procesul de finanțare. Mai mult, obțin vizibilitate încă de la începutul călătoriei antreprenoriale.

Până în prezent, echipa RubikEDU a organizat 8 ediții și 20 de bootcampuri pentru studenți, a lucrat cu peste 180 de fondatori și peste 1500 de studenți. Peste 90 de mentori s-au implicat direct în program, oferindu-le participanților sprijin și informații relevante despre lumea startupurilor.

Echipa Rubik Hub a dat startul și evenimentelor pentru comunitatea de startup din Iași, iar în martie te invită la două întâlniri:

  • Despre Product Development în startupuri și companii, pe 6 martie, de la ora 18, la Centrul de Inovare și Transfer Tehnologic – MAVIS (Strada Grigore Ghica Vodă, nr. 13, et. 12).
  • Despre cum să-ți evaluezi corect ideea de startup, alături de Mircea Vădan, investitor cu experiență, pe 11 martie, de la ora 18 la FabLab 3 (Strada Morilor, nr. 56, Iași).

Detalii despre evenimente și înscrieri se găsesc pe website: https://rubikhub.ro/iasi-community-meetups/

Despre Rubik Hub:

Rubik Hub, parte din Agenția Pentru Dezvoltare Regională Nord-Est, creează o călătorie antreprenorială completă prin intermediul programelor sale. Această călătorie își propune să ofere participanților sprijinul și toate instrumentele necesare pentru a dezvolta startupuri de succes la nivel global, într-un mediu care încurajează inovația, creativitatea și colaborarea.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate