Adrian Niță are un nou proiect ambițios, în inima orașului: Regenerarea urbană a albiei râului Cuejdi

Albia râului Cuejdi din Piatra-Neamț continuă să fie o problemă estetică, întrucât nu au existat măsuri concrete de reamenajare, astfel încât spațiul să fie unul demn de o destinație turistică.

Adrian Niță aduce în atenția pietrenilor un proiect în acest sens, ce vizează construirea unei platforme peste albie care să găzduiască parcuri și zone comerciale sau de recreere pentru oameni de toate vârstele.

Modernizăm Piatra-Neamț!
Sunt încântat să vă prezint inițiativa noastră de regenerare urbană a albiei râului Cuejdi, un proiect ambițios care promite să redefinească orașul nostru ca un model de dezvoltare urbană sustenabilă.
Ce facem?

Construim o platformă peste râul Cuejdi și transformăm zona într-un parc urban modern și multifuncțional. Acest spațiu va fi dotat cu zone de relaxare, terenuri de sport, spații de promenadă și zone comerciale, inclusiv cafenele și terase. Este mai mult decât un proiect; este o viziune pentru un viitor mai verde și mai sănătos!

Beneficii pentru comunitate?

Noul coridor verde va conecta diferite părți ale orașului, oferind locuitorilor și turiștilor un loc ideal pentru relaxare și diverse activități, într-un mediu urban revitalizat, chiar în inima orașului.

Vă invit să vă alăturați în această călătorie spre inovație și să contribuiți la transformarea Piatra-Neamț într-o destinație atractivă atât pentru comunitatea locală, cât și pentru turiști! Haideți să facem din orașul nostru un loc mai frumos pentru toți!

a declarat Adrian Niță, candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Piatra-Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate