Adrian Niță, demonstrație de fair-play în cursa pentru funcția de primar de Piatra-Neamț: Și-a înaintat demisia din funcția de prefect (VIDEO)

Adrian Niță a ocupat în ultimii 2 ani funcția de prefect al județului Neamț. Întrucât s-a înscris cu toate forțele în cursa pentru funcția de primar al municipiului Piatra-Neamț, susținut de echipa sa din PSD, Adrian Niță a considerat că e moral și necesar să își înainteze demisia din funcția de prefect.

Principalul argument adus de Adrian Niță, candidatul PSD pentru funcția de primar de Piatra-Neamț, este acela că nu ar fi fost corect față de ceilalți competitori ca în perioada de campanie să se afle într-o poziție de demnitate publică.

Perioada în care Adrian Niță a ocupat funcția de prefect de Neamț a fost presărată de multiple provocări, unele deosebit de complicate: criza refugiaților, calamități, incidente grave produse în județ, însă peste toate s-a trecut, într-un final, cu bine.

Orice sfârșit e un nou început, iar noi, pietrenii, avem ocazia să ne putem mândri din nou cu Piatra-Neamț.
Iată mesajul adresat de Adrian Niță nemțenilor în timp ce, oficial, părăsește biroul său din Instituția Prefectului Neamț:

Dragi nemțeni, deoarece voi candida pentru funcția de primar al municipiului Piatra-Neamț și îmi doresc o competiție corectă față de ceilalți candidați, mi-am înaintat demisia din funcția de prefect al județului Neamț.

A fost o onoare pentru mine să servesc comunitatea nemțeană din această înaltă demnitate publică şi sunt convins că, după 9 iunie, voi face același lucru și pentru pietreni.

Pe parcursul a doi ani memorabili, am împărtășit bucurii și provocări, am trecut împreună prin momente care ne-au testat și ne-au unit mai mult decât ne-am fi imaginat vreodată. Fie că a fost vorba de criza refugiaților, de calamități naturale sau de alte încercări grele, spiritul vostru de solidaritate, curajul și iubirea necondiționată pentru semeni m-au inspirat profund. Pentru toate acestea, vă sunt recunoscător!

Acum, în pragul unui nou început, știu că a venit momentul să ne unim forțele, să visăm măreț și să lucrăm cu dedicare pentru a transforma orașul nostru într-un loc și mai frumos, plin de oportunități și în care fiecare pietrean să găsească zilnic motive să zâmbească.

Înarmat cu experiența dobândită, cu dragostea pentru comunitatea noastră și cu o echipă de oameni competenți, sunt gata să mă dedic rezolvării problemelor cu care ne confruntăm și să contribui la dezvoltarea și modernizarea orașului nostru. Împreună, vom scrie următorul capitol în istoria acestuia, redându-i strălucirea care i se cuvine.

Cu sufletul deschis și cu speranța că îmi veți fi alături în această călătorie, sunt sigur că ne vom mândri din nou cu Piatra-Neamț!

Așa să ne ajute Dumnezeu!

a declarat Adrian Niță,
candidatul PSD pentru funcția de primar al municipiului Piatra-Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate