Adrian Niță: „Felicitări tuturor celor care sunt adepții mișcării, care au ales să lupte pentru un țel înalt, acela de a duce numele județului nostru în concursuri și întreceri sportive din țară și din străinătate”

Consiliul Județean Neamț, în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Sport a organizat, la data de 15 decembrie 2022, Gala Sportului Nemțean, eveniment la care a fost prezent și Prefectul județului Neamț, Adrian Niță.

Cu această ocazie au fost premiați sportivi, echipe și antrenorii lor, care au obținut rezultate deosebite la campionatele mondiale și internaționale în decursul acestui an.

I-am cunoscut ieri pe unii dintre sportivii care fac cinste județului nostru prin rezultatele deosebite pe care le-au înregistrat în 2022 în competiții naționale și internaționale. Meritele lor au fost recunoscute în cadrul Galei Sportului Nemțean, organizată de Direcția Județeană de Sport.

Felicitări tuturor celor care sunt adepții mișcării, care au ales să lupte pentru un țel înalt, acela de a duce numele județului nostru în concursuri și întreceri sportive din țară și din străinătate.

De asemenea, adresez întreaga mea apreciere antrenorilor, profesorilor și coordonatorilor sportivilor și cluburilor! Tuturor, putere pentru a-și duce planurile mai departe!”, a transmis Adrian Niță, Prefectul județului Neamț.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate