Adrian Niță: „Îi mulțumesc domnului primar pentru că a dat dovadă de receptivitate la apelul public pe care l-am făcut (…) Acum mai vin cu o sugestie”

Prefectul județului Neamț, Adrian Niță, a exprimat recunoștința sa față de domnul primar pentru sprijinul acordat clubului de fotbal CSM Ceahlăul Piatra-Neamț. După apelul public făcut pentru susținerea echipei, domnul primar a manifestat receptivitate și alocat sume suplimentare, ajutorul acordat depășind valoarea a trei metri pătrați de stație de autobuz, precum cele recent instalate în oraș.

Prefectul a transmis, de asemenea, o nouă sugestie pentru buna desfășurare a activităților în beneficiul municipiului. Având în vedere că primarul s-a referit anterior la proiectul de achiziționare a autobuzelor electrice de către Consiliul Județean Neamț, și ținând cont de faptul că primarul este cunoscut ca un ecologist convins, Adrian Niță îl roagă să acorde atenție cererilor depuse de SC Troleibuzul la Primărie și SC Salubritas încă din anul precedent.

Solicitatările vizează amplasarea unor toalete pe domeniul public, ideal fiind toalete ecologice, necesare la capetele traseelor din Sarata, Școlile Normale și Ocol, cu acces pentru conducătorii auto de pe mijloacele de transport în comun. Această inițiativă ar contribui la îmbunătățirea condițiilor de confort și igienă pentru șoferii implicați în serviciul de transport public.

Prin această propunere, prefectul Neamțului evidențiază importanța unor servicii adecvate și a unor facilități necesare pentru a sprijini și încuraja dezvoltarea sistemului de transport în comun, în concordanță cu preocupările ecologiste ale primarului. Implementarea acestei inițiative ar putea aduce beneficii atât pentru angajații din transportul public, cât și pentru utilizatorii acestui serviciu esențial din municipiul reședință de județ.

Îi mulțumesc domnului primar pentru că a dat dovadă de receptivitate la apelul public pe care l-am făcut pentru susținerea clubului de fotbal CSM Ceahlăul Piatra-Neamț. Cu sumele suplimentare alocate, valoarea ajutorului acordat echipei depășește sensibil contravaloarea a trei metri pătrați de stație de autobuz cum sunt cele pe care le-a montat în oraș!

Acum mai vin cu o sugestie care să îl ajute în buna desfășurare a activității în folosul municipiului reședință de județ!

Pentru că am văzut că domnului primar i-a plăcut să facă referire și la proiectul în care beneficiar este Consiliul Județean Neamț prin care se achiziționează autobuze electrice, și cum dânsul este cunoscut ca fiind un ecologist convins, îl rog să acorde atenția cuvenită și cererilor depuse de SC Troleibuzul la #Primărie și la #SC_Salubritas, încă de anul trecut, și să amplaseze pe domeniul public niște toalete, eventual #ecologice, necesare la capetele traseelor din Sarata, Școlile Normale și Ocol, la care să aibă acces conducătorii auto de pe mijloacele de transport în comun!”, a transmis Adrian Niță, Prefectul județului Neamț.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate